Символічні злети і падіння. Чого таки більше в українській політиці? Серед українських посадовців розповіді про міфічні успіхи у державотроренні це як правило етикету. Причому навіть не важливо, про яку саме сферу говорять – про підвищення соціальних стандартів чи повальну еміграцію українців. Просто одні шалені злети з захопленими поглядами і без розуміння суті в очах. А от про падіння взагалі чомусь ніхто не говорить окрім простого люду. Хоча, саме падіння стало пророчим символом нинішньої влади. А ще непритомність причому повсюди. Явна і прихована непритомність. Одні верзуть казна що наче не при пам'яті, а інші просто падають. До речі про це чогось геть не прийнято говорити.

Читайте також: Тиск на людей за вказівкою президента: чому Савченко залишив Волинь без бюджету

В очікуванні Томосу поряд з Порошенком знепритомнів священик. Присутні спохватились його піднімати, а от президент хоч і стояв за кілька кроків і бачив, що батюшці зле навіть не підійшов. Йому не звикати.

Недобрі знаки супроводжують президентство Петра Порошенка від самого початку. Те, що перед Гарантом падають люди Вже нікого не дивує. Перший солдат впав на інагурації. А далі військові непритомніють перед президентом стабільно. І це трактують як провісник затяжної війни в Україні.

Ще одна непритомність – нещодавно на програмі "Свобода слова" перед президентом втратила свідомість уповноважена з прав людини Людмила Денісова. Після цього заговорили, що права українців душитимуть.

Недобрий знак для України знаменувала ще одна подія. Під час молитви за мир в Україні, яку проводив Папа римський, він випустив голубів. Але на птахів миру напали чайка та крук і пошматували голубів.

Читайте також: Порошенко боїться: чому так ретельно підбирають волинян для зустрічі з президентом в Луцьку

Власне втрата свідомості в очікувані томосу – це наступний знак, який в інтернеті вже теж трактують як тривожний. Адже йде мова про те, що усі церкви хочуть навертати до новоствореної церкви, якій і дали цей Томос. Поміж вірянами українських церков зараз активно розсіюють ворожнечу. І не дай Боже це може призвести ще й до релігійної війни в Україні.

Між тим ми закликаємо віруючих пригадати головні заповіді де бог закликає любити ближнього свого як самого себе. Основою християнства і закону Божого є Любов до Бога і до ближнього.

Детальніше дивіться в сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter