Речовини наркотичного походження та зброю вилучили працівники управління протидії наркозлочинності спільно з сектором кримінальної поліції Володимир-Волинського відділу поліції у 24-річного жителя Володимира-Волинського.

Читайте також: На полях луцького заводу знищують коноплю (фото)

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання волинянина в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів або психотропних речовин або їх аналогів вчинене повторно), правоохоронці виявили у чоловіка цілий "арсенал" наркотиків, повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

Зокрема, сухі рослини конопель та понад 100 грамів канабісу, який належить до особливо небезпечних наркотичних засобів. Також поліцейські  вилучили у молодика пістолет.

До слова, громадянин збував наркотичні засоби неодноразово, що й зафіксували у поліції.

Віднині протизаконну діяльність наркозбувача припинено: його затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Читайте також: На Волині чоловіки вирощували та продавали наркотики (фото/відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook