Володимир Зеленський опинився на другому місці у рейтингу можливих кандидатів на посаду президента України. Якби вибори відбулися наступної неділі, за нього проголосувало б 9,9% українців.

Читайте також: У грудні стартує президентська виборча кампанія: назвали основні дати проведення виборів

Про це свідчать результати всеукраїнського опитування, яке провів Центр досліджень та комунікацій Active Group.

За результатами всеукраїнського соціологічного дослідження рейтингів потенційних кандидатів на пост Президента України, Юлія Тимошенко зайняла перше місце з 15.4% голосів, випередивши Володимира Зеленського та Петра Порошенко на 5.5% та 6.5% відповідно.

Згідно до відповідей на запитання "Якби вибори Президента України відбулися наступної неділі, то як би Ви проголосували?", найбільше голосів отримала б Юлія Тимошенко, за яку проголосували б  15.4% опитаних. Друге і третє місце в рейтингу між собою ділять Володимир Зеленський (9,9%) і діючий Президент Петро Порошенко (8,9%). 

Читайте також: У мережі з'явилося відео "передвиборчої промови" Володимира Зеленського

Що стосується антирейтингу, то беззаперечними лідерами є ті самі люди, яких найчастіше називали наступними президентами України. Це Петро Порошенко, за якого не проголосують 43,1% і Юлія Тимошенко, за яку в жодному разі не голосуватимуть 27,7%. Практично стільки ж противників у Арсенія Яценюка (27,0%). Практично однакова кількість тих, хто  не голосуватиме за Олега Ляшка  (20.1%), ВадимаРабіновича(19,8%),Юрія Бойка(19,8%). Противників Олександра Вілкула – 15,5%, а Олега  Тягнибока – 12.7%.

Дослідження відбувалось з 19 по 22 жовтня на всій території України за винятком окупованих територій. Загалом опитано 2253 респондентів. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,1%.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter