У відповідь на запрошення президента США Дональда Трампа Україна готує візит президента Володимира Зеленського в Вашингтон.

Читайте також: 500 доларів і новоявлений кровний брат: Зеленського нахабно обмовили російські ЗМІ

Дату візиту поки не називають. Про це розповів віце-прем'єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба, повідомляє Укрінформ.

"Ми працюємо над організацією повноцінного візиту Президента Зеленського в Сполучені Штати", – зазначив чиновник. Він нагадав, що Трамп запросив Зеленського в Білий дім після президентських виборів в Україні.

Кулеба підкреслив, що високий рівень підтримки США зберігається. "Досить згадати прийнятий два дні тому Законопроект про фінансування потреб на оборону США, який є чітким індикатором рівня підтримки, яку США надають Україні", – сказав він.

Читайте також: Зеленський зустрівся з Прем'єром Грузії: обговорили низку важливих питань

Чиновник пояснив, що цей законопроект передбачає допомогу Україні на $50 млн більше, ніж попередній закон. "Навколо може бути велика політика, потрясіння, але стратегічний характер наших відносин зі Сполученими Штатами залишається непорушним, і ми будемо просуватися вперед", – констатував Кулеба.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook