Урочистості останнього дзвоника назавжди залишаються однією із найкращих сторінок у нашому житті, яку ми пам'ятатимемо завжди. Ось і сьогодні останній дзвоник пролунав для 1144 випускників Луцька.

Читайте також: У школі Камінь-Каширського відбувся останній дзвоник

Цього року школа №15 відпускає у вільний політ 26 здобувачів освіти. Серед них – один медаліст. Високоерудованих, озброєних знаннями, відзначених Почесними грамотами за досягнення у численних конкурсах та олімпіадах – відтепер різні дороги поведуть їх у життя, але до школи вела тільки одна дорога, – йдеться на сайті Луцької міської ради. 

До слова, свого часу закінчив школу №15 і радник Луцького міського голови Ігор Поліщук. Тут і до сьогодні працює його мама. Відтак, свято останнього дзвоника для Ігоря Поліщука у рідному навчальному закладі особливо хвилююче. Звертаючись до випускників, він наголосив, як важливо знайти своє місце тепер вже у дорослому житті, а тому побажав уже колишнім учням:

"Розвиватися, працювати на результат, аби в майбутньому бути успішними. Через кілька років саме ви будете визначати – як житиме наша держава завтра. Хочеться, щоб ви були успішними , щоб ви були справжніми патріотами своєї держави, щоб ви дбали про Україну".

Ігор Поліщук із першою вчителькою Світланою Миколаївною.

Читайте також: На Волинь закуплять 9 шкільних автобусів

Аби сповнилися мрії, юні лучани випустили у небо різнокольорові кульки. І востаннє для них пролунав дзвоник, який назавжди залишиться теплим спогадом дитинства.

І прощаючись з вчителями, діти назавжди залишають у стінах рідного навчального закладу частинку свого серця. Може саме від того на урочистостях останнього дзвоника ніхто не може стримати сліз. А ті зерна доброти, які сіяли у дитячих серцях вчителі, проростуть паростками віри, надії та любові. І не так важливо, ким стануть сьогоднішні випускники у дорослому житті. Головне, щоб вони були гідними високого звання людини!

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter