На залізниці під час антитерористичних навчань Служби безпеки України поранено начальника Ковельського пасажирського вагонного депо Олександра Стречена, передає Район.Ковель.

Читайтее також: Відсьогодні на Волині можливе запровадження особливого режиму: рівень терористичної загрози − "жовтий"

16 серпня близько опівдні в ході проведення навчання працівників Служби безпеки України під егідою Координаційної групи Антитерористичного центру та обласного управління СБУ на території пасажирської компанії ВЧД-14 (пасажирське вагонне депо) у місті Ковелі на вулиці Ветеранів, 3 отримав фугасне поранення ноги багатолітній керівник даного підприємства, Почесний залізничник Олександр Стречен.

Зі слів очевидців, учасники навчань почали кидати через паркан на територію депо вибухові пристрої, незважаючи на те, що в цей момент в зоні ураження перебували, як працівники підприємства, так і відвідувачі – залізничники з інших структурних підрозділів Ковельського залізничного вузла (тут в адміністративній будівлі знаходиться банкомат), в тому числі й молоді залізничниці, які перебувають у декреті: матусі з колясками приходять сюди за різними довідками.

Читайте також: У волинському поїзді рекламують продаж наркотиків

Почувши вибухи, Олександр Стречен вибіг з приміщення і почав закликати людей швидко залишити небезпечне місце. У цей час з-за паркану перелетів вибуховий пристрій, упавши Олександру Івановичу під ноги. Пролунав вибух.

"Зірвали діда!" – пронеслося цехами вагонного депо.

Свідки розповіли, що під час вибуху Олександр Стречен отримав травматичний розрив зв’язок правого гомілкового суглобу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook