Внаслідок зіткнення травмовані троє осіб, один з них – неповнолітній хлопчик.

Читайте також: Повідомили подробиці ДТП на Волині, у якій зіткнулись три авто та постраждала жінка (фото)

Дорожньо-транспортна пригода сталась 25 лютого близько 16.05 на автодорозі "Київ-Чоп" неподалік села Чишки Пустомитівського району, інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, мешканець Закарпатської області, керуючи вантажівкою ДАФ, зіткнувся з автомобілем Dacia Logan, який в свою чергу зіткнувся з автобусом "БАЗ", що їхав попереду. За інформації департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, автобус був із сполученням "Львів-Луцьк", під керуванням мешканця Луцька. Далі він зіткнувся з Ford Kuga, а Ford – з Volkswagen Sharan.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій "Рено", 34-річний житель міста Винники, його одинадцятирічний пасажир та водій автомобіля "Фіат" – житель Львова.

Читайте також: На автодорозі "Ягодин-Ковель-Луцьк" зіткнулись три авто, жінка − у лікарні (фото)

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook