У селі Велицьк Ковельського району минулої ночі трапився розбійний напад, внаслідок якого один чоловік загинув, іншого поранили.

Читайте також: На Волині застрелили чоловіка та поранили його сина – зловмисники втекли

Про це повідомляє ІА Волинські Новини посилаючись на поліцію Волині.

Як зазначили у поліції, близько другої години ночі надійшов виклик від 47-річного мешканця Ковельського району про те, що у його будинок через вікно проникли незнайомі особи в масках. Погрожуючи зброєю, зловмисники вимагали гроші та ювелірні прикраси.

Батько заявника намагався чинити спротив та нападники завдали йому вогнепальних поранень, від яких чоловік помер.

Читайте також: У Луцьку пограбували 27-річного чоловіка

Сам заявник теж отримав вогнепальні поранення.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Поліція ввела в дію план "СИРЕНА" (операція з метою розшуку та затримання підозрюваних, обвинувачених, підсудних, засуджених, які втекли з під варти, конвою, озброєних або інших осіб, протиправні дії яких загрожують життю і здоров’ю людей, і конкретне місцезнаходження їх не відомо).

Поліція внесла відомості в ЄРДР за ч.4 ст. 187(Розбій, спрямований на заволодіння майном у вели ких чи особливо великих розмірах, або вчинений органі зованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень,- карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна) та п.6 ч.2 ст.115 ККУ (Умисне вбивство:з корисливих мотивів - карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook