Прем'єр–міністр Володимир Гройсман радиться зі своїм попередником Арсенієм Яценюком про спільну політсилу. Про це повідомляють журналісти групи The Newsroom у Facebook.

Читайте також: Волинський нардеп вимагає у Гройсмана повпливати на ситуацію місцевих бійців АТО

"Радиться він про спільну політсилу і розподіл відсотків 50–50", – пишуть журналісти

Гройсман ніби–то відвідав закриту зустріч президента Петра Порошенка з фракцією БПП. Там він і прокоментував спільну участь у парламентській кампанії. "Будемо радитися", – сказав глава уряду.

Читайте також: У Луцьку на хабарі затримали начальника Держгеокадастру Волині (фото)

"Правда, радиться він поки в основному з Яценюком", – додає ЗМІ.

Також, за даними журналістів, на зустрічі фракції БПП був присутній генеральний прокурор Юрій Луценко, у якого нібито був план про об'єднання політсили з Віталієм Кличком. Однак нинішній мер Києва піде на вибори з братом Володимиром.

На зустрічі на Лаврській був заступник голови фракції БПП Сергій Березенко, а ось ідеолога кампанії Ігоря Гриніва та керівника штабу президента Віталія Ковальчука не було. Останнього вже другий день нема і на роботі, пише ЗМІ.

"Яскравих спічів не було – Порошенко розповідав своїм, що країна не заживе краще вже на другий день, бо треба багато боргів повертати. А ось посадки будуть, підозрює Порошенко.

Нинішній президент впевнений, що його політсилі потрібні реформи і нові обличчя – і щоб потрапити в список тепер доведеться пройти праймеріз.

Сказав, що не виключає достроковий розпуск Верховнох Ради, бо так хочуть у штабі Зеленського. Втім і Порошенкові – це непогано, бо підтримка його електорату теж зараз на піку", – повідомляють журналісти.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook