П'яний у дзвін чоловік із посвідченням радника голови Комітету Верховної Ради України з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією на ім'я Віталія Рябцуна влаштував бійку з охоронцями столичного нічного клубу, погрожував правоохоронцям, а під час втечі від поліції охорони спровокував ДТП.

Читайте також: "Якби поліція приїхала, мати 4-х дітей не загинула б" – місцеві про криваву трагедію на Волині

"Київ оперативний" публікує у Facebook відповідні фото та відео.

У повідомленні також йдеться, що чоловік разом з другом вирішив відвідати один із нічних клубів, проте охоронці закладу відмовили компанії, адже молодики перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння.

"Хлопці так просто не здалися – почали грубіянити, ображати і намагалися перейти в кулачний бій з охороною. Охоронці викинули їх за двері та натиснули тривожну кнопку поліції охорони. Коли на місце прибули поліцейські, п'яні вже сиділи в авто та намагалися виїхати з місця. Почалася гонитва, під час якої екіпаж поліції охорони потрапив у ДТП. Тоді правоохоронці вибігли зі службового авто і побігли за автомобілем. Наздогнали та вказали на зупинку" , – пишуть журналісти.

За їхніми словами, опісля чоловік зупинився та пересів у авто охорони.

"Тут почався головний цирк: "мужики, я свій" , "та, ти взагалі знаєш кого зупинив" (дістаючи свою ксиву з кишені), "та тобі завтра", "помножу тебе на нуль", "сюди дивись" тощо. За декілька хвилин на підмогу під'їхав екіпаж патрульної поліції, який і зафіксував відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння", – вказано у повідомленні.

На фото, яке виклав ресурс, видно, що зловмисник показав посвідчення радника голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Віталія Рябцуна. Також на фото можна побачити шприц.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter