Неповнолітня хуліганка демонстративно принижувала 13-річну дівчину, при цьому нецензурно висловлювалася та била ногами по голові. Про повідомляє прес-служба суду.

Читайте також: На Волині дівчата влаштували масову бійку

Підозрювана увечері 12 жовтня, перебуваючи на стадіоні однієї зі шкіл Комунарського району у місті Запоріжжі та невстановлена особа підійшли до неповнолітньої Л. та почала наносити їй удари в обличчя. Довівши потерпілу до безпорадного стану, Б. змусила її стати на коліна та у присутності сторонніх осіб просити в неї вибачення й цілували взуття.

При цьому підозрювана Б. демонстративно нецензурно висловлювалася на адресу потерпілої та продовжувала наносити їй ногами удари в голову та ділянки тулуба, чим спричинила потерпілій тілесні ушкодження у вигляді саден та гематом.

Під час розгляду клопотання прокурор повідомив, що правоохоронними органами зібрані докази вчинення підозрюваною зазначеного кримінального правопорушення, обґрунтовував необхідність задоволення клопотання можливістю вчинення підозрюваною іншого кримінального правопорушення та просив обрати їй запобіжний захід у вигляді домашнього решту на нічний час.

Читайте також: Школярки побили дівчинку та виклали відео у мережу

Підозрювана, її захисник та законний представник заперечували проти клопотання слідчого та просили призначити запобіжний захід у виді особистого зобов’язання.

Проаналізувавши надані докази, слідчий суддя дійшов висновку, що підозра неповнолітньої Б. у скоєнні інкримінованого їй кримінального правопорушення є обґрунтованою, існують ризики, що підозрювана може вчинити інше кримінальне правопорушення, та задовольнив клопотання слідчого у повному обсязі, застосувавши до неї запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в період з 19 години до 6 години наступної доби.

Крім цього, на підозрювану покладено обов’язок прибувати два рази на тиждень до слідчого, не відлучатися за межі міста, повідомляти про зміну свого місця проживання та утримуватись від спілкування з потерпілою, а також із встановленими під час досудового розслідування свідками.

 Слідчий суддя Комунарського районного суду міста Запоріжжя розглянув клопотання слідчого щодо обрання міри запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту 15-річній дівчині, яка підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною другою статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook