Австралійський діджей Адам Ніт, який був відомий під псевдонімом Адам Скай (Adam Sky), трагічно загинув у готелі на Балі, намагаючись врятувати свою подругу. Музикант помер у віці 42 років.

Читайте також: На Донбасі помер український командир (фото)

Дівчина, яка відпочивала разом з Адамом на Балі, випала з балкона номера і зламала ногу. Чоловік кинувся допомагати їй, але з розгону врізався у скляні двері. В результаті отриманих травм та істотної втрати крові Ніт помер. Інформацію підтвердили на офіційній сторінці діджея у Facebook, пише "Обозреватель".

Трагічний інцидент стався ще ввечері, 4 травня, однак про деталі стало відомо лише за кілька днів. Чоловіка виявили всього в крові з величезними рваними порізами на тілі. Втрата крові виявилася фатальною.

Причиною загибелі стало бажання музиканта допомогти своїй колезі і подрузі – росіянці Зої Л.

"Із великим сумом ми можемо підтвердити, що Адам загинув під час спроби допомогти подрузі, яка отримала кілька переломів на Балі 4 травня 2019. Родичі і друзі Адама вирушили на Балі. Ми просимо вас поважати почуття його близьких і дотримуватися конфіденційності доти, доки ми не оприлюднимо всі деталі трагедії", – написали в соціальній мережі.

 

Читайте також: Чоловік підірвав на гранаті себе та свою співмешканку (відео)

Зазначимо, Адам Ніт родом з Австралії, він понад 15 років виступав під псевдонімом Adam Sky. Музикант кілька років тому заснував свою музичну студію в Індонезії, де і проживав більшу частину часу. У 2018 році посів третє місце в рейтингу кращих діджеїв Азії. У Адама було близько мільйона підписників у Facebook і майже 40 тисяч фанатів в Instagram.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook