У Херсонській області пошук 7-річної Марійки Борисової завершився трагічною інформацією – тіло дівчинки виявили в селі, де вона мешкала.

Читайте також: На Рівненщині кіт задушив 4-місячну дитину

Про це повідомляє ТСН з посиланням на місцеву поліцію.

Тіло дівчинки було сховане у мішку за старим сараєм, який раніше перевіряли кілька разів. Сьогодні господар виявив мішок із тілом. На місці працюють слідчі.

"Під час повторного огляду поліцейські виявили в одній з господарчих будівель  тіло дівчинки. Наразі встановлюється причина смерті дитини. Слідчо-розшукові дії тривають. Наразі тільки це можемо сказати", – розповів заступник керівника пресслужби ГУНП у Херсонській області Віталій Байдаров.

Читайте також: У справі жорстокого вбивства волинянки Каті Литкіної поставлена крапка: Верховний Суд залишив вирок без змін

Нагадаємо, що пошуки дівчинки тривали чотири доби. За допомогою поліграфа перевіряють свідчення родичів дитини та деяких односельців.

Марійка Борисова зникла увечері 7 березня у селі Щасливе. Поліцейські відпрацьовують всі версії – що дитина могла сама втекти з дому, потрапити до рук зловмисника, або ж її викрали з автобусної зупинки, куди вона ходила зустрічати тата. 

До роботи залучили рятувальників, які перевіряють покинуті приміщення, вигрібні ями та комунікації. У пошуках використовували квадрокоптери та тепловізори. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook