Знайомі артистки повідали про реальну ситуацію всередині родини зірки і причини розладу з чоловіком Муратом Налчаджіоглу. Російські ЗМІ зазначають, що в сімейному розладі винен не тільки чоловік Ані Лорак, якого звинувачують у зрадах і чиє скандальне відео з коханкою, зняте в київському клубі, підірвало соціальні мережі і стало однією з головних новин у ЗМІ.

Читайте також: Перша почала: з якими чоловіками Лорак зраджувала Мурату

Українські знайомі співачки стверджують, що це зовсім не новина, і про пригоди чоловіка Ані Лорак в Україні вже давно всім відомо – в мережі з'являлося кілька висловлювань людей, знайомих з ситуацією в родині, багато з яких вважають шлюб Лорак з Налчаджіоглу фіктивним, передає "Znaj. ua".

"Ані Лорак зі своїм турецьким чоловіком давно живуть у фіктивному шлюбі. Він їй зраджував завжди. Ще вагітною її зганьбив. Знімав квартиру в Києві і тягав туди шмар, поки вона Сонечку носила в животі. Всі це знають. Раніше він хоч соромився. А тепер зраджує вже відкрито", – заявила киянка Амелія Поганич, нібито знайома з ситуацією.

"Все життя Мурат вів себе по відношенню до дружини кепсько, він ще сто років тому мав коханок. Двох дівчат я особисто знала. У однієї роман з ним був років 7 тому, в іншої – 4 роки тому. Одна з них була дизайнером. Допомагала їм з ремонтом квартири. Так от, дизайн був і в ліжку. Не обходив цей турецький менеджер жодну спідницю. А де він і де його дружина? Він ніхто, звичайний службовець готелю, із грязі в князі. Вона зробила його крутим, а він всі ці роки їй ось так "дякує", – стверджує ще одна мешканка Києва Світлана Коба.

Цікавим фактом є те, що і сама Ані Лорак ніколи не акцентувала увагу на особистому житті, а в сімейних труднощах звинувачувала себе, адже вона не могла проводити з чоловіком досить часу через велику завантаженість.

Читайте також: Чоловік Ані Лорак зраджує їй з молодою киянкою (відео)

"Незабаром після весілля ми мало не розійшлися. Думаю, я тут не новачок. Це проблема будь-якої публічної людини. Якщо ти затребуваний, у тебе кар'єра, є колектив, музиканти, балет, які залежать від тебе, вони приходять і кажуть: "Ми хочемо зарплату. У нас сім'ї". Ти повинен якось забезпечити цих людей. І все менше місця залишається для своєї сім'ї. У нас з Муратом був дуже складний період", – говорила Лорак у програмі на російському телебаченні.

Це наштовхує на підтвердження чуток про те, що шлюб був піар-ходом, а сама Лорак також не була вірна своєму чоловікові.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter