Мешканці Луцька поділились враженням від першого тижня проїзду у маршрутках після підняття вартості послуги до 5 грн. Лучани обурені тим, що ціна зросла, а якість перевезення залишилась на вкрай низькому рівні.

Читайте також: Яка вартість проїзду у Луцьку порівняно з іншими обласними центрами України (Інфографіка)

"Вже тиждень катаємося в маршрутках по п'ять гривень. Ні**ра не змінилося. Як грязні і забиті були, такими і залишаються тільки вже за п'ять гривень. Обідно гражданє. А ще більш обідно, що ні за безпеку не думають, ані за пасажирів, ні за водіїв.

Водії як мінялися посеред дороги, так і міняються. Сів в маршрутку до одного водія, через дві зупинки вже з іншим їдеш. Хто такий? Чи пройшов він лікаря перед виїздом? Чи хоч елементарно тиск поміряв перед від'їздом? Забули вже всі як маршутка в магазин Вишенька на повному ходу в'їхала на Конякіна? У водія серце стало. А зараз шановні спека 35.

Комісії в міськраді сидять, що вони там роблять? Начальник транспортного відділу звільнився, напевне дорого до роботи добиратися. Невже така велика кількість чиновників не може ладу навести з тими маршрутами?" – написав лучанин Ілля Токаренко у Facebook.

Читайте також: Головного транспортника Луцька звільнили з посади

Myroslava Kontsevych: "Я взагалі перший день шокована була, коли стало 5 грн., то взагалі водій німий їхав, до його звертався дідусь старенький, а він навіть і звука не видав. Людина його 3 рази запитала, що змушений на слідуючій зупинці вийти..."

Людмила Кравчук: "Донька на днях їхала з одним таким "лихачем". Цілу дорогу гонки грав з іншим маршрутчиком, люди були всі в шоці. Робили зауваження, то водій ще й хамити почав".

Окрім того, містяни очікують чергового здорожчання проїзду до кінця 2018 року до 6 грн.

Валентин Козловський: "Нічого, нічого. Готуємося до 6 грн за проїзд. Думаю, що це десь в листопаді-грудні буде".

Ілля Токаренко: "Я так також думаю. Ці не злізуть. Перевізники реально шантажують".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter