Луцька влада має намір розпродати значну частину майна комунальної власності. Зокрема, на чергову сесію виноситься 5 питань, прийняття яких дозволить владі розпродати комунальні приміщення, - інформує «Під прицілом».
Зокрема, відділ управління майном міської комунальної власності пропонує депутатам прийняти питання про включення нежитлових приміщень до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу. Таким чином, на продаж виставили приміщення загальною площею 311,6 кв.м на пр-ті Відродження, 7. Його має намір придбати приватне підприємство “Луцька міська госпрозрахункова поліклініка”, яка до нині орендувала це приміщення.
Другий об’єкт комунальної власності, який виставляють на продаж - нежитлове приміщення загальною площею 235,8 кв.м на вул. Коперника, 36, яке має намір приватизувати шляхом викупу орендар – фізична-особа підприємець Борис Кириченко.
Також на продаж виставляють нежитлове приміщення загальною площею 54,2 кв.м на вул. Івана Огієнка, 20. Його має намір викупити орендар - фізична-особа підприємець Євгенія Космачова.
Окрім цього, міська влада має намір віддати на приватизацію ТзОВ «Експрес – Центр» нежитлове приміщення загальною площею 150,7 кв. м на вул. Лесі Українки, 40. І останній об’єкт, який мають намір включити до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу стало нежитлове приміщення загальною площею 11,6 кв.м на проспекті Соборності, 11а. Його хоче викупити підприємець Федір Омельчук.
Таким чином, міська влада має намір цього разу виставити на приватизацію 5 об’єктів, загальною площею 764 квадратні метри приміщень міської комунальної власності.