Водолікувальний комплекс у селі Грем'яче Ківерцівсього району будуватиме товариство з обмеженою відпвідальністю "Західелектромонтаж". Про це журналістам інтернет-видання "Під прицілом" повідомила голова Грем'ченської сількької ради, яка була головою комітету з конкурсних торгів Наталія Мельник.
Зі слів Наталії Мельник, саме це підприємство набрало найбіьше балів в процесі розгляду пропозицій і їхня документація найбільше відповідала вимогам конкурсних торгів.
Згідно інформації, розміщеної на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі, підприємство стало переможцем, виставивши ціну пропозиції 6 694 145 гривень, надавши найдешевшу пропозицію. Згідно попереднього оголошенння, підрядик повинен завершити будівництво уже до кінця цього року. Однак, як пояснила Наталія Мельник, за умови несприятливої погоди строки буівництва можуть бути продовжені до двох років.
Нагадаємо, водолікувальний санаторний комплекс у селі Грем'яче будуватиметься за кошти Євросоюзу в рамках Програми транскордонного співробітництва Украна - Польща - Білорусь. Згідно умов надання цього гранту, послугами новозбудованого комплексу громадяни користуватимуться безкоштовно впродовж семи років.
Конкурс на будівництво водолікувального комплексу оголошувався двічі. Наталія Мельник пояснила це тим, що під час першого розгляду в документах у п'яти з шести конкурсантів були допущені істотні помилки. Бездоганним виявився лише пакет ТзОВ "Житлобуд-2".
"Згідно закону про держзакупівлі, на в тендер не можуть брати участь меше як два учасники. Тому для того, щоб акцептувати переможця, комітет з конкурсних торгів оголосив новий конкурс". - поячснила Наталія Мельник.
Другого липня було проведено нову процедуру відкриття конкурсних пропозицій, на участь у якій зголосилося сім волинських підприємств.