Сьогодні, 8 квітня 2015 року лучани зібрались на Театральному майдані, аби віддали шану загиблому земляку, та провести в останню путь військового Юрія Чучаліна. О 12-тій годині у верхньому храмі Свято-Троїцького кафедрального собору відбулось відспівування Героя. Згодом у центрі міста з військовим мали змогу попрощатись усі охочі.

Юрій народився в Узбекистані, у місті Черчик Ташкентської області. Там почав свою військову службу і в рангу капітана її завершив. Згодом він оселився на Волині, де працював підприємцем на Центральному ринку міста.

Коли почався військовий конфлікт на сході, до лав 25-ої аеромобільної бригади був мобілізований його старший син Петро, який і сьогодні продовжує військову службу та вже отримав 2 поранення.

Батько не зміг дивитись на це спокійно та залишився осторонь. Він пішов служити до Збройних сил України добровольцем. Був мобілізований до 81-ої десантно-штурмової бригади.

Слова співчуття висловили представники луцької міської та волинської обласної влади. Пам'ять віськового вшанували хвилиною мовчання.

Заступник міського голови Тарас Яковлев у промові проголосив, що досвід та фах Юрія Чучаліна врятували не одне життя, проте через підлі і підступні методи війни 3-тього квітня, поблизу міста Авдіївка Донецької області забрали життя героя.

На прохання рідних Юрій Чучалін буде похований у селі Усичі луцького району.