Кримінальне провадження щодо жителя Маневицького району, який посеред ночі побив свою співмешканку до втрати свідомості, витягнув її повністю оголену на вулицю і покинув, уже скерували до суду. 

Трагедія сталася два місяці тому. Так липневого вечора в одній із домівок села Чорниж Маневицького району зав'язалася суперечка - захмелілий чоловік взявся з'ясовувати стосунки із своєю співмешканкою, і почав її лупцювати. Спочатку зловмисник відгамселив жінку руками, а потім повалив на землю і добивав металевим совком. Коли ж потерпіла знепритомніла, її благовірний не вигадав нічого кращого, аніж витягнути жінку, яка до всього ж була повністю оголена, просто на вулицю. 

Невдовзі побиту жінку знайшли мертвою. Правоохоронці одразу ж почали розшукувати кривдника і перш за все взялися перевіряти причетність до вбивства співмешканця загиблої. 

Уже наступного дня його затримали, а ще через день повідомили йому про підозру. 

Чоловіку інкримінують ч.1 ст.115 ККУ — умисне вбивство, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Крім того, прокуратура Маневицького району та слідчий СВ Маневицького РВ УМВС клопотали слідчому судді, аби підозрюваного взяти під варту. 

Правоохоронці наголосили на тому, що підозрюваний визнає свою вину, а тому він є небезпечним для суспільства. 

Зрештою, слідчий суддя Маневицького районного суду ухвалив взяти підозрюваного під варту на 60 діб, однак він може бути звільнений, якщо внесе заставу у розмірі 97 440 гривень. 

Наразі Апеляційний суд Волинської області вирішує питання до якого суду скерувати провадження.