Волонтери Волинського центру «Серце патріота», сьогодні 18 вересня, повезли в зону проведення Антитерористичної операції черговий транш допомоги. Цього разу вони вирушили до бійців, які служать у Донецькій області.

Керівник центру «Серце патріота» Сергій Балицький розповів, що зокрема він планує відвідати підрозділ протитанкових керованих ракет у селі Очеретино, та підрозділ 14-тої окремої механізованої бригади, яка розташувалась у селі Єлізаветино.

Балицький розповів, що їздить в зону АТО майже кожен тиждень з початку ведення військових дій на території України. Сьогодні його 41-ша поїздка. Разом з ним на схід вирушив волонтер Сергій Добродомов.

Окрім продуктів харчування та одягу, військові замовили волонтерам інструменти для проведення ремонту спецавто. Також передані адресні допомоги від чотирьох волинських сімей. Харчі та одежу військовим передала громада села Липне, та підприємець Микола Лисюк. У зв’язку зі зміною погоди, для новоутворених військових формувань везуть печі - «буржуйки», надані «Українським об’єднанням патріотів – УКРОП».

Голова Волинської регіональної парторганізації політичної партії УКРОП В’ячеслав Рубльов, розповів, що співпрацює з волонтерами вже досить довго, та забезпечує їх автобус пальним. Він розповів, що у зоні військових дій техніка та авто зношуються набагато скоріше ніж зазвичай, тож Українське об’єднання патріотів допомагає солдатам новими колесами.

Також Рубльов, як депутат Волинської обласної ради, вирішує питання відправки на фронт автомобілів арештованих на кордоні. За його словами вилучені автівки власникам повертатись не будуть, тож вони просто стоять. Хоча машини могли б допомогти воїнам охороняти державні кордони.