Уродженця Севастополя судили на Волині за свідоме приховування тяжкого злочину. З матеріалів судової справи стало відомо, що чоловік достовірно знав про те, що його товариш вбив односельчанина.

Нагадаємо, трагічна подія трапилася в серпні цього року в селі Мизове Старовижівського району. Так, рецидивіст, житель цього села на власному подвір’ї убив 51-річного чоловіка. На жертву він напав з сокирою. Пізніше правоохоронці виявили рубані рани на голові, шиї, руках та ногах. Від отриманих травм чоловік помер на місці, після чого протягом тижня вважався безвісті зниклим. Вбивця ж закопав труп на власному подвір’ї. 

А «замести» сліди допоміг його товариш. Він змив сліди крові жертви в підсобному приміщенні, де вбивця розчленував тіло. Опісля обоє пішли ховати тіло у вигрібній ямі двору.

Під час досудового розслідування між прокурором і обвинуваченим була укладена угода про визнання обвинуваченим винуватості. Відтак, Старовижівський районний суд Волинської області ухвалив угоду про визнання винуватості. Та визвав винним у приховуванні злочину і призначив йому узгоджене сторонами покарання у виді одного року позбавлення волі.