У пивоварні, яка випустила напій пояснили, що їм симпатизує Джастін Трюдо, який уособлює собою нове покоління політиків та допомагає нашій державі.

Про це повідомляє «Gazeta.ua».

"Джастін Трюдо – непересічний політик і красунчик, який міняє світ на краще. Оригінальні хобі, почуття гумору, проукраїнська позиція: все це ми зафіксували на нашій етикетці. Відмітили всім добре знану любов до кольорових шкарпеток", – йдеться у повідомленні компанії.

На етикетці Трюдо зображений в українській вишиванці, яку він одягав у День вишиванки, 19 травня. А міністер закордонних справ Канади, українка за походженням Христя Фріланд тримає в руках український прапор.

Бобер та лось на композиції символізують рідну країну політика – Канаду. На малюнку можна побачити і Міністра оборони Канади Харджита Саджана, який демонструє строкатість команди уряду Трюдо, а ще Фіделя Кастро. Останній є згадкою про фейкову інтернет-історію, щодо родинних зв'язків Трюдо із кубинським лідером.

"Також ми зобразили опонента, Патріка Бразо, якого Джастін Трюдо одного разу насправді переміг на рингу. На етикетці також є символ Ліберальної партії в поєднанні з марихуаною, адже саме Трюдо обіцяв легалізувати марихуану у своїй передвиборчій кампанії. Відмітили і його підтримку боротьби за права жінок та ЛГБТ-руху", - сказано у повідомленні.

За смаком пиво – світлий ель з карамельним солодом і коштує 48 грн. за 0,33 літра.