В міському саду Одеси біля Літнього театру сталися сутички між мітингувальниками та поліцейськими. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на сторінку Сергія Стерненка у Фейсбуці.

Активісти зібрались у міському саду на акцію проти забудови Літнього театру. Люди стурбовані. Що на землях одеської громади зведуть багатоповерховий торгово-розважальний комплекс. На зустрічі із представником забудовника компромісу досягти не вдалось.

Активісти просили відкрити ворота до Літнього театру, які напередодні змастили солідолом. Люди впевнені, що це для перешкоджання протестувальникам. Щоб вони не могли перелізти на територію Літнього театру, проте, їх запевняли, що це просто засіб для боротьби з іржею. Згодом між протестувальниками та поліцією виникли сутички. Постраждали в бійках і протестувальники, і поліцейські. Навіть розбили голову начальнику одеської поліції.

Пізніше активісти зняли ворота та занесли їх до міськради, перекривши вхід. Протестувальники впевнені. Що міська влада винна у тому, що забудовнику дозволили оренду території Літнього театру на 49 років. Активісти обіцяють зробити все, щоб власність громади не захоплювали незаконним шляхом.