На вихідних, в суботу 18 листопада і неділю 19 листопада, на більшій частині території України очікуються несприятливі погодні умови – дощі, мокрий сніг із можливим його налипання, денна й нічна температура повітря складе +3 +4 градуси.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

За її інформацією, на вихідних у суботу, 18 листопада, й неділю, 19 листопада, на більшій частині території України прогнозуються несприятливі погодні умови – дощі, а при наближенні температури до нуля – мокрий сніг. Температура повітря і вночі, і вдень приблизно однакова – + 3 + 4 градуси.

«У суботу, 18 листопада, в західних областях України, а також у Вінницькій, Житомирській областях, на Київщині та в Одеській області пройдуть дощі, місцями можливий мокрий сніг. На решті території – велика частина Лівобережжя – без опадів. Там, де не буде опадів, можливий чудовий іній на деревах і кущах. У неділю, 19 листопада, в Україні очікуються несприятливі погодні умови – дощі, мокрий сніг, можливе налипання мокрого снігу. у Харкові, Луганську, Донецьку неділю обійдеться без опадів», – підкреслила Н. Діденко.

За словами метеоролога, 19 листопада очікується низька температура повітря, вночі в межах невеликих мінусів, вдень – 0 + 6 градусів. У Криму, в Запоріжжі і на Дніпропетровщині, а також у всіх східних областях буде до + 7 + 14 градусів. Правда, в понеділок, 20 листопада, цей «рахат-лукум» і там закінчиться.

«У Києві погода на вихідні просто «ух», 18-19 листопада – часом дощі, а при наближенні температури до нуля – мокрий сніг. Температура повітря та вночі, і вдень приблизно однакова + 3 + 4 градуси. На початку наступного тижня похолодає, але не поспішайте з зимовими висновками. Осінь – ще в Україні», – підсумувала синоптик. Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2017/11/18/na_vyhidnyh_v_ukraini_prognozuyut_mokryy_snig_1208355