15 листопада відбулася презентація фотокниги легендарного французького фотографа Sebran D'Argent про співачці Тіні Кароль під назвою "Одним кадром". До книги увійшли унікальні кадри співачки, зроблені фотографом на плівку в Парижі.

До книги також увійшли фотороботи українських фотографів Антоніни Жарко і Соні Плокідюк. Стилістом всієї книги виступила Світлана Марсон, ідея створення книги належить менеджеру співачки Павлу Орлову.

Під час прес-презентації Тіна Кароль розповіла, що робота над книгою тривала більше року. Д'Аржент знімає виключно на плівку і ніхто не знав, що вийде в результаті. "Так, ми дуже хвилювалися, але вірили, що все вийде, – поділилася співачка. – Я рада, що Себран побачив мене саме такою". Видано "Тіна Кароль. Одним Кадром" в форматі coffee-table book, який має на увазі відсутність тексту і наявність тільки фотографій. Особливістю книги – відсутність палітурки, що відразу робить з неї набір унікальних фоторобіт.

На презентації книги співачка продемонструвала ефектний образ. Тіна Кароль вибрала розкішне вбрання від італійського бренду Emilio Pucci.

Кароль блищала в сукні з вирізом і відкритою спиною за п'ять тисяч доларів. Свій образ Тіна доповнила черевиками кольору металік від Baleciaga
.