Обласну дитячо-юнацьку спортивну школу поповнило 150 учнів. Урочисто їх прийняли у свою велику сім’ю старші колеги та тренери. А ще цього дня відзначили провідних спортсменів, які відзначилися 2018-го на всеукраїнських та міжнародних аренах.

Читайте також: Спортсмен з Волині встановив новий рекорд України

Не перший рік в обласній ДЮСШ урочисто відзначають провідних спортсменів та вручають посвідчення тим, хто розпочинає шлях до пізнання тонкощів майстерності. 2018-го вперше у цьому навчальному закладі трьом спортсменкам – Вікторії Куницькій,Олександрі Мальчак та Дарині Пом’яновській , із відділення акробатики, було присвоєно звання "Майстер спорту України міжнародного класу" за срібні медалі світового чемпіонату.

Представник Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" Дмитро Піддубний вручив подарунки провідним спортсменам ОДЮСШ за успіхи у 2018-тому, заразом пригадав, як колись отримував перший документ спортсмена у стінах цього закладу.

Читайте також: 4-річний лучанин потрапив у Книгу рекордів України

Представники обласної влади привітали юних спортсменів із Новорічно-різдвяними святами і побажали успіхів на спортивних аренах. Не даремно під час урочистостей піднімають тут стяг НОК України. Учні мають мріяти стати у ряди олімпійців, адже чимало із них щороку відзначаються на найпрестижніших змаганнях. 

Завершилося свято традиційними веселими естафетами учнів усіх відділень ОДЮСШ. Перемогли цього року юні баскетболісти.

Детальніше у сюжеті ТРК Аверс:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter