У парку імені Богдана Хмельницького, поблизу кафе "Райдуга" в Металургійному районі Кривого Рогу знайшли труп 17-річної дівчини без спідньої білизни. На тілі виявили сліди зґвалтування.

Читайте також: Хлопець побив і хотів зґвалтувати свою дівчину в парку

За попередніми висновками експертів, дівчину задушили. Особу жертви встановлено. Вона –місцева мешканка, студентка-першокурсниця, пише krlife.com.ua.

Вбивство дівчини викликало неабиякий резонанс у соцмережах. Ширяться чутки, що в Кривому Розі з'явився маніяк, і що жертв уже декілька. У поліції таку інформацію не підтверджують. Повідомили, що фоторобот "маніяка" розповсюдив місцевий блогер Григорій Біт. Де чоловік його взяв, і звідки взагалі він знає щось про вбивцю, невідомо. Правоохоронці ніяких фотороботів ще не складали. Нині встановлюють імовірних очевидців та підозрюваних, відпрацьовують усі можливі версії злочину.

Читайте також: Волинянин з товаришем зґвалтував школярку та знімав усе на відео

"Достовірну причину смерті, чи було зґвалтування, встановлюють судмедексперти. Фоторобот – не наш. Проводимо оперативно-розшукові дії. Перевіряємо людей, які можливо причетні до справи", – зазначила інспектор відділу моніторингу КВП Юлія Цуркаленко.

За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter