25-річний волинянин загинув у жахливій автотрощі на Рівненщині; "Він об'єднує всіх українців": у Луцьку відбулися урочистості до Дня прапора; Повідомили про п'ятого постраждалого в автотрощі за участі маршрутки у Луцьку; З'явилось фото чоловіка, який загинув в аварії під Луцьком; На Волині молода жінка "підчепила" небезпечну хворобу; Зеленський звільнив скандального голову Маневицької РДА Андрія Линдюка – такими були головні новини Волині та Луцька у п'ятницю, 23 серпня.

Читайте також: Волинянин незаконно зберігав близько 2000 літрів спирту та 1260 пачок сигарет (фото)

25-річний волинянин загинув у жахливій автотрощі на Рівненщині (фото 18+)

22 серпня о 13:50 до Служи порятунку Рівненщини за номером "101" надійшло повідомлення, що на автодорозі Н-22 "Устилуг-Луцьк-Рівне" неподалік села Дерев'яне Рівненського району трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажного автомобіля та мікроавтобуса.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що внаслідок зіткнення мікроавтобусу "Mersedes-Benz Sprinter" з вантажівкою ЗІЛ-130, водій мікроавтобусу загинув.

"Він об'єднує всіх українців": у Луцьку відбулися урочистості до Дня прапора (фоторепортаж, відео)

В обласному центрі Волинської області відбулися урочистості до Дня прапора України. Святкове дійство проходило на площі перед Луцькою міською радою сьогодні, 23 серпня.

Біля міської ради зібралося чимало лучан, аби показати свою єдність із державним символом.

До привітань з нагоди Дня прапора долучились виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, радник міського голови Ігор Поліщук, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Костянтин Петрочук, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Луцької міської ради Григорій Недопад та багато інших високопоставлених лучан.

Повідомили про п'ятого постраждалого в автотрощі за участі маршрутки у Луцьку

У Луцьку на перехресті вулиць Гнідавської та Потебні сталась ДТП. Внаслідок аварії постраждали п'ятеро пасажирів маршрутного таксі №9а.

Зазначимо, що раніше було відомо про лише чотирьох постраждалих у ДТП.

Нагадаємо, автопригода трапилася близько 12 години 22 серпня. 

За кермом "УАЗу" перебував 59-річний житель Луцького району. Водій не надав перевагу у русі маршрутному таксі "Богдан", під керуванням 40-річного лучанина. Транспортні засоби зіштовхнулися. Від удару автомобіль "УАЗ" відкинуло і він врізався у легковик "Volkswagen Passat", за кермом якого перебував 61-річний житель обласного центру. Усі транспортні засоби зазнали механічних ушкоджень.

Читайте також: З картки лучанки шахраї зняли 14 тисяч гривень

З'явилось фото чоловіка, який загинув в аварії під Луцьком (фото 18+)

Поліція просить допомогти встановити особу чоловіка, котрий загинув у дорожньо-транспортній пригоді під Луцьком, повідомляє пресслужба поліції Волині.

Нагадаємо, 4 березня 2019 року, близько 21 години 25 хвилин на автодорозі сполученням Львів-Радехів-Луцьк, поблизу зупинки громадського транспорту у селі Коршів Луцького району внаслідок автопригоди постраждав невстановлений пішохід. Від отриманих травм чоловік помер у Луцькій міській клінічній лікарні.

За цим фактом слідчі розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Прикмети: вік близько 55-65 років, зріст 157 см, середньої статури, з бородою волосся сиве, неохайної зовнішності.

На Волині молода жінка "підчепила" небезпечну хворобу

38-річна мешканка Ківерцівського району звернулася медичною допомогою через укус кліща.

Самого кліща жінка не помітила, проте, відчула печію на зовнішній стороні ноги. Згодом на місці ймовірного укусу, з’явилися  набряк та почервоніння, які збільшувались в розмірах, досягши 20 см у діаметрі.

Хвора госпіталізована для проведення відповідного лікування.

Кількість звернень у лікувально-профілактичні заклади області з приводу покусів кліщами не зменшується.

Зеленський звільнив скандального голову Маневицької РДА Андрія Линдюка

Президент України Володимир Зеленський підписав розпорядження про звільнення  глави Маневицької РДА Волинської області Андрія Линдюка, а також про звільнення з посад голів 17 районних державних адміністрацій Житомирської області.

Відповідні розпорядження від 23 серпня розміщено на офіційному сайті глави держави.

Усіх 18 голів райадміністрацій звільнено з обґрунтуванням "у зв'язку з закінченням терміну повноважень президента України".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook