Днями 44-річний Святослав Вакарчук, лідер партії "Голос" опублікував у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook рідкісні знімки. На фото його цивільна дружина Ляля Фонарьова (до сих пір точно не відомо уклали вони офіційний шлюб) і пасербиця Діана.

Читайте також: Святослав Вакарчук вперше показав дружину та доньку (фото)

"Сьогодні – День сім'ї в Україні. Якби не моя сім'я, я не став би тим, ким є зараз. Спасибі, мої рідні!" – написав музикант. 

Проте, стали відомі подробиці про його прийомну дочку, пише "Страна".

Святослав Вакарчук і Ляля Фонарьова вже разом більше 20 років. Коли у них закрутився роман, у дівчини вже була дочка від першого шлюбу з відомим перукарем-стилістом Володимиром Тарасюком.

Діані, прийомній дочці Вакарчука, 14 липня минає 26 років. Як стало відомо, в Києві вона закінчила гімназію імені Лесі Українки №117, в яку, до речі, ходив Віталій Луценко, молодший син генерального прокурора .

Вищу освіту Діана отримувала в Київському інституті міжнародних відносин (КІМВ) при університеті ім. Т.Г. Шевченка. Отримала диплом спеціаліста з міжнародної інформації. 

А в 2016 році Ляля і Святослав відправили її на магістратуру до Великобританії. Тут Діана навчалася два роки в університеті Nottingham Trent University. 

Дівчина вибрала спеціальність International Fashion Management (міжнародний менеджмент у сфері моди). Як зазначено на сайті вузу, курс розглядає індустрію моди з міжнародної точки зору і аналізує моделі управління відомих модних брендів, а також концепції підприємницької моди.

Відзначимо, що, судячи з соціальних мереж, падчерка Вакарчука цікавиться дизайном і тенденціями в сфері моди, а також працювала в декількох магазинах одягу. 

Читайте також: Вакарчук заявив, що може покинути творчість

Додамо, що Ноттингемський університет потрапляє в список 50-ти кращих вузів Великобританії. Крім того, це один з 10-ти найбільших університетів країни.

Навчання на магістратурі для іноземних студентів на факультеті, де навчалася Діана, вартує в рік 14500 фунтів стерлінгів або близько 470 000 гривень по курсу НБУ на 10.07.2019 року.

У минулому році Діана отримала диплом магістра. 

Відзначимо, що дуже багато політиків відправляють своїх дітей здобувати вищу освіту саме в Англію. Це і екс-президент Петро Порошенко, і прем'єр-міністр Володимир Гройсман, і екс-глава НБУ Валерія Гонтарєва.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук ретельно приховує своє особисте життя. Намагається не викладати ніяких фотографій і не поширюватися на ці теми. Цікаво, що і у Діани в соціальних мережах немає жодного знімка зі своїм відомим вітчимом.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook