Постійна депутатська комісія Луцькради, яка опікується дотриманням прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні розглянула чимало звернень громадян, – інформує «Волинська правда».

Наприклад, лучанка Ганна Ковальчук, яка проживає на вулиці Безіменній,4 нарікає, що через її ділянку проходить каналізація, яка їй заважає, адже усі неприємні запахи чути на її веранді. Мовляв, каналізація з’явилася завдяки сусідам, а знайти спільної мови із ними вона не може. «Луцькводонакал» пояснив жінці, що для перенесення каналізації немає коштів. Депутати вирішили на наступне засідання комісії викликати суміжного землекористувача, представників санстанції та водоканалу.

А лучанка Наталя Петронко, котра із іншими сім’ями проживає у ветхому будинку у Старому місті, не має нормального туалету. Ветхість будинку сягає 75%. Міська рада може виділити лише 9 тисяч гривень для спорудження туалету, а необхідно, згідно із кошторисом аж 74 тисячі гривень. Звісно, що депутати на сесії не можуть виділити таких значних коштів. Наболіле туалетне питання лучанки вирішили також розглянути під час засідання постійної комісії в червні.