П'ятирічного хлопчика, якого 6 червня у Луцьку разом із братом та батьком збило авто на вулиці Ковельській, медики перевели з відділення реанімації у нейрохірургію.

Читайте також: Повідомили, в якому стані знаходяться діти, яких збило авто у Луцьку

Про це розповів Суспільному заступник генерального директора медичного об’єднання Ігор Дородних.

Його дев'ятирічний брат досі у реанімації. Зі слів Ігоря Дородних, його стан лікарі розцінюють як важкий.

Батька дітей ушпиталили до Луцької міської клінічної лікарні. Його стан медики не коментують. Зі слів заступника директора медзакладу Андрія Смольянінова, спілкуватися з пресою чоловік відмовився.

Журналісти побували на місці аварії, поспілкувалися з правоохоронцями, медиками та лучанами, які були на місці зіткнення в той день. Зв’язалися також телефоном з адвокатом водія Назарієм Щербяком. Коментувати ситуацію він відмовився, як і його клієнт.

Нагадаємо, аварія трапилася учора 6 червня, близько 15 години. 29-річний житель району, керуючи автомобілем Ford Focus, збив трьох пішоходів. Після зіткнення автівку відкинуло на пішохідну зону. Водію вже оголосили підозру за вчинення ДТП з травмованими. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, аварія трапилася на пішохідному переході поблизу розважально-оздоровчого комплексу «MOJO HALL». Водій автомобіля Ford Focus здійснив наїзд на пішоходів, які переходили дорогу. Автівка збила чоловіка та двох дітей. Внаслідок аварії легковик «знесло» на зупинку громадського транспорту. Двох дітей доставили в лікарню «швидкі».

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook