Хочете урізноманітнити стосунки та зробити звичайний секс більш чуттєвим, незвичним та романтичним? Радимо спробувати використати наступні поради.

З часом стосунки пари стають дещо буденними, а секс звичним. Це може набридати обом партнерам і псувати відносини. Якщо у вас така ж ситуація, то радимо не зволікати, а почати діяти та повертати запал. Яким чином?

Спосіб №1

Скористайтесь товарами із секс-шопу. Купіть еротичну білизну або ж костюм для ролевих ігор. Якщо така ідея не підходить, то можна почати з ще меншого: придбати чокер на шию, наручники чи кляп. Такі аксесуари не вимагають ролевих ігор, але додають новизни вашому образу. А ще дозволяють трішки пофантазувати.

Також можна купити масажну свічку. Розтоплений віск таких свічок не обпалює шкіру, а приємно зігріває та зволожує. До того ж свічки приємно пахнуть, що зробить ваш вечір ще атмосфернішим. Свічку можна використати під час масажу, який перетікає в інтимну близкість, або ж в процесі близькості.  

Спосіб №2

Говоріть про те, що ви хочете отримати від інтимної близкості. Можливо, вам не вистачає від партнера ніжності або ж, навпаки, напору. Варто озвучити йому свої бажання та розповісти про те, що вам подобається. 

До того ж запитайте, що подобається йому. Оскільки варто не лише озвучувати свої бажання, а й знати, чого хоче ваша половинка. Можливо, ваші бажання давно збігаються, але ви не знали про це. 

Спосіб №3

Займіться секстингом. Секстинг – це переписки в яких ви можете не лише писати про свої бажання, а й скидувати відверті фото. Такі переписки слугують гарною прелюдією та підігрівають інтерес. 

При цьому не обов'язково, щоб ви знаходились надто далеко один від одного. Можна пограти з партнером і тоді, коли ви просто проводите час в окремих кімнатах, або ж чекаєте на прихід з роботи. 

Спосіб №4

Змініть час і місце. Для більшості пар секс асоціюється з вечором. Проте ввечері люди часто втомлюються після робочого дня та не хочуть багато активності. Спробуйте ранковий секс. Він діє як зарядка – додає бадьорості та продуктивності.

Що стосується місця, то різноманіття починається за межами ліжка. Почніть використовувати для інтимної близькості інші місця: душ, пральну машинку, підвіконня, стіл чи кухонну поверхню. Займіться сексом в авто чи на природі. Поїдьте на вихідні за місто чи візьміть відпустку. Зміна обстановки буде лише на користь відносинам. 

Спосіб №5

Експериментуйте з атмосферою навколо вас під час сексу. Кохайте одне одного при світлі, в сутінках, при свічках чи з повністю зав'язаними очима. Спробуйте ввімкнути музику чи наповнити кімнату незвичним приємним ароматом. 

Не соромтесь своїх емоцій. Якщо вам хочеться стогнати, чи навпаки – затримати дихання, то робіть так, як вважаєте за потрібне. Найголовніше в сексі – відчувати розслабленість та отримувати задоволення, а не слідкувати за тим, як ви виглядаєте. 

Найкраще – суміщайте один чи кілька з цих варіантів. Не бійтесь дізнаватися та практикувати щось нове. Саме тоді буденність не зможе поглинути вас, а інтимні відносини будуть яскравими та палкими.