Сьогодні у Луцьку попрощалися з 22 річним учасником АТО Денисом Чабанчуком. У свої 22 роки він героїчно загинув при виході з Дебальцево. Хлопець був поранений в праву ногу, однак попри травму сів за кермо КАМаЗу везти інших тяжкотравмованих бійців до госпіталю в місто Артемівськ. Біля села Калинівка машина з пораненими підірвалась на міні.

Принаймні так стало відомо з розповідей волонтерів та власне самих сепаратистів, які за 2 тижні після зникнення Дениса, опублікували в Інтернеті відео з місця загибелі українських вояків. Як виявилось, він загинув 17 лютого. Майже 3 тижні не було відомо де знаходиться тіло Дениса Чабанчука. Пошуки батьків не давали результату. За кілька тижнів волонтери та друзі Дениса змогли з'ясувати що тіла Дениса Чабанчука немає серед числа 200-х, яких вже вивезли з-під Дебальцевого.

Десятки волонтерів, спільно з  місією «Чорний тюльпан» та Офіцерським корпусом шукали Дениса. У середу стало відомо, що за попередніми прикметами є схоже тіло бійця, вивезеного в числі останніх з зони АТО. Батьки вирушили до Дніпропетровська, де опізнали Дениса. В суботу надвечір тіло 22-річного Героя привезли до Луцька.

Сьогодні, 15 березня, у Свято-Троїцькому соборі відбулась панахида по загиблому і прощальна громадська панахида. Кілька тисяч людей прийшло на Театральну площу проститися одразу з двома бійцями з зони АТО - Мирославом Столярчуком та Денисом Чабанчуком. 

22-річного Героя, командира 15-го батальйону 128-ї Мукачівської ОГПБ старшого лейтенанта Дениса Чабанчука поховали на Алеї Почесних поховань в селі Гаразджа.