Клубна прес-служба лучан опублікувала післяматчевий коментар головного тренера «Волині» Віталія Кварцяного:

- Футболісти сьогодні старалися, але не змогли використати те, що «Шахтар» грав без деяких основних гравців. Було завдання грати серйозно, дотримуватися ігрову дисципліну, бути впевненим в собі і реалізувати необхідну футбольну агресію. Цього не сталося, на жаль. Це наголошувалося Кобахідзе і Хомченку, не йдуть на загострення. Бояться гостроти, боротьби і бояться себе віддати матчу як Олександр Матросов. Насонов впав і каже, що щось там болить… Я хотів Деду випустити, він дуже по-футбольному злий. Не вийшло. Але я це зроблю найближчим часом.

З «Шахтарем» треба грати сильніше, ніж зазвичай, мати запас агресії аби підрівняти свої недоліки, а якщо ми свої навіть можливості н показуємо, то будемо виглядати нижче «Шахтаря».

Почали нормально, але потім такі дитячі голи… Четвертий гол взагалі розчарував, ну нехай буде 3:1, але догравайте по-людськи. Нам неприємно, тренерам, плюнули в обличчя вболівальників тим четвертим футболом.

Не можна грати в якусь американку, доходили до воріт і зупинялися. Так не можна із «Шахтарем» грати. Його треба загризти і перекусити. Це ще залежить і від футболістів, які є в нашому розпорядженні. Є болонки і пуделі, а є й вівчарки…

ВІДЕО МОЖНА ПЕРЕГЛЯНУТИ ТУТ