У Луцьку по вулиці Богдана Хмельницького цілий день кипить робота комунальників. Робітники з символікою ТзОВ «Луцькавтодор» замінюють старі каналізаційні люки. У зв'язку з цим по вулиці ускладнився рух транспорту і раз-по-раз на Богдана Хмельницького виникають затори. Як виявилось - це планова заміна люків, яка триває не лише на вулиці Богдана Хмельницького.

Про це розповіли самі робітники. Однак детальніше розказати про об'єми та вартість робіт вони відмовились. Мовляв, уся детальна інформація в замовника - департаменту ЖКГ. Щоправда  в установі прокоментувати ремонт наразі нікому - начальник Іван Кубіцький у відпустці, а його заступник на виїзді цілий день.

Проте, цікаво, що згідно документації в тендерних закупівлях на утримання в належному стані 63 км мереж зливової каналізації, прочищення та ремонт колодязів, встановлення і заміну пошкоджених люків перемогло комунальне підприємство «Луцькспецкомунтранс», яке за вищевказану роботу отримає 1,989 млн грн. з міського бюджету.

Зазначимо, торік така послуга обійшлася місту 1,599 млн грн. На ці гроші підприємство поремонтувало 287 колодязів зливової каналізації, встановило 20 люків та замінило 10 люків і 140 решіток. У цьогорічних планах – ремонт 288 колодязів, встановлення 80 люків та заміна 10 люків і 160 решіток.