Елітний автомобіль "Rolls-Royce Wraith" вартістю 350 тисяч доларів опинився не у власності олігарха чи зірки шоу-бізнеса, а звичайної волинської пенсіонерки. У реєстрі МВС машина записана на 75-річну лучанку Марію Заброварну. Втім, очікувано, за словами сусідів, жінка не користується дорогим авто.

Читайте також: Волинська бабуся-мажорка – власниця елітного "Rolls-Royce", вразила відомого журналіста

Олег Заброварний, син пані Марії, проживає у дорогому районі Львова в дорогому маєтку. Він не спростував інформацію про те, що його матір є власницею "Rolls-Royce Wraith", але сказав, що авто користується не він, а бізнесмен, ім'я якого не озвучив.

Читайте також: Як Олександр Хитрик і волинські СБУшники себе перехитрили

Олеся Заброварна, дружина Олега Заброварного, є працівницею митниці вже 20 років. Вона працює начальником відділу митного оформлення №4 у Раві-Руській. Журналісти спробували з'ясувати причетність жінки до елітного автомобіля її свекрухи. Втім, пані Олеся агресивно відмовлялась відповідати на запитання преси і з'явилась на розмову навіть з двома адвокатами та людиною, яка все знімала. Така надобережна поведінка робітниці митниці наштовхує на певні думки. Чому вона ставиться з такою пересторогою до публічного спілкування з журналістами? Можливо, їй є що приховувати?

Читайте також: Що дала Україні боротьба з тіньовими схемами на митниці

Коли мова зайшла про "Rolls-Royce", то Олеся Заброварна агресивно уникала відповідей і почала погрожувати журналістам.

Відзначимо, що Олеся Заброварна вже фігурувала у скандалах з дороговартісним майном. Наприклад, минулого року вона начебто не задекларувала нерухомість на 500 кв. м. До речі, цей "прихований" об'єкт на вул. Замарстинівській у Львові був проданий за 11 млн грн. Натомість у декларації працівниці митниці зазначені дорогі "Mercedes" та "Audi".

Читайте також: Митника, який пропустив 1,5 тонни бурштину, зробили заступником начальника Волинської митниці

Виявилось, що посадовий оклад Олесі Заброварної складає 6 тисяч грн на місяць. Відтак виникає логічне запитання: за які гроші жінка придбала та утримує фешенебельний будинок у елітному районі Львова, купила "Mercedes" та "Audi"? У її декларації не зазначені жодні додаткові джерела доходів, наприклад, бізнес.

При таких скромних заробітках Олеся Заброварна живе у шикарному будинку і катається дорогими авто, а її свекруха дивним чином стала власницею "Rolls-Royce Wraith" вартістю 350 тисяч доларів. Схоже, що у працівниці митниці все ж є чимало таємниць.

Читайте також: Журналіст назвав суму хабаря потрібну для того, щоб влаштуватися на волинську митницю

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter