У Луцьку на вул. Шота Руставелі, 9 двозначна ситуація: капітальний ремонт прибудинкової території провели, а діти й далі ходять до школи та садочків через калюжі та вибоїни.

Нагадаємо, на вул. Шота Руставелі, 9, 11, 13, 13а, б, обіцяли виконати ремонтні роботи на суму два мільйони гривень. Обіцяли і виконали. Зокрема, ТЗОВ «Луцькавтодор-Сервіс», яке виконувало роботи, «підлатало» проїжджу частину та тротуари дворових територій на суму близько 1,6 мільйона гривень.

Однак, мешканці вул. Шота Руставелі й далі скаржаться на погані дороги і ями, адже міська влада відремонтувала не всі ділянки вулиці. Люди кажуть, коли падає дощ в окремих місцях пройти неможливо. Справа в тім, що ці ділянки дороги ведуть аж до трьох освітніх закладів: Луцької загольноосвітньої школи №20 та ще двох дитсадочків, які розміщені навпроти.

Мешканка вказаної вулиці Наталія обурюється, що для замилювання очей і своїх річних звітів чиновники поробили гарні заїзди до будинків, а про дороги до садочків ніхто не думає.

«Я щодня змушена проїжджати коляскою цією дорогою з сином. Так ви подивіться! Вже всі колеса збиті, коляска розхитана. Як батьки відправляють дітей до школи, я не знаю. Певно дають з собою пару гумових чобіт. Так безпечніше» - обурюється жінка.

«Тижнів три тому написали ми звернення до Євгенія Ткачука, проте ніякої відповіді не надали. Ну, чекаємо» - додала Наталія.

Пані Ніна зазначає, що за останні 20 років ці вулички не ремонтували. За її словами дістається тут й автомобілістам, які не розцінивши габаритів ями намагаються проїхати і потрапляють у своєрідну «пастку». 

Тож, поки владці дбають лише про лицьові види дворів, маленьким лучанам доводиться щодень ходити по камінню і калюжах.