У Луцьку просто на проспекті Волі, одразу навпроти центрального універмагу «Луцьк», автомобіль збив пішохода. ДТП трапилось близько 16.00 на очах у кількох десятків людей. 

50-літній чоловік на червоне світло почав переходити дорогу по пішохідному переходу. Саме в цей момент на нього наїхав легковик марки «BMW», який саме почав рух на зелене світло для машин. В результаті, водій не встиг зреагувати на неочікувану появу пішохода та невчасно натиснув на гальма. Як наслідок – автомобіль збив чоловіка. Пішохід від удару опинився на капоті, розбивши лобове скло автомобіля. Опісля зіткнення чоловік впав на проїжджу частину, тож водій одразу кинувся надавати йому першу допомогу. Очевидці викликали швидку допомогу, яка прибула на місце ДТП досить оперативно. Натомість представники ДАІ прибули лише через пів години, однак відмовились давати попередні коментарі з приводу події. 

Водій автомобіля розповів, що він рухався своєю машиною згідно правил дорожнього руху та рушив при ввімкненні зеленого кольору світлофора. 

Попри це, одна зі свідків ДТП зауважила, що водій припустив порушення, оскільки авто їхало по смузі руху громадського транспорту. Мовляв причиною того, що водії допускають таке елементарне порушення через те, що на вулиці відсутні дорожні знаки, які б вказували на таке обмеження.