У Луцьку двоє нетверезих чоловіків намагались зґвалтувати жінку, - у цьому переконує, власне, постраждала. Прикрий інцидент трапився у багатоповерхівці у районі ЗОШ № 21, що знаходиться у Луцьку на вулиці Кравчука, - пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Подробиці надзвичайного випадку прокоментували представники «Варти порядку», які одразу ж зреагували на виклик:

«До групи швидкого реагування ГФ «Варта порядку» близько 20 години надійшов виклик. На другому кінці телефонної слухавки нам повідомили, що в одній із квартир, що знаходиться на вулиці Кравчука, двоє чоловіків намагались зґвалтувати жінку.

 

Як виявилося згодом, постраждалій вдалося втекти від зловмисників. Інцидент трапився у квартирі, яку жінка винаймає у свого знайомого. Скоординувавши свої дії з правоохоронцями, ми піднялися нагору, квартира була відчинена. Вдалося знайти й власника помешкання. Тим часом всередині ми виявили двох оголених чоловіків, які перебували під сильною дією спиртного. «Оформили» їх й одягнули в наручники», - повідомив кореспонденту видання командир одного із підрозділів ГФ «Варта Порядку» Віталій Гуменюк.

 

До слова, згідно зі свідченнями очевидців, найстрашнішого жінці вдалось уникнути, адже попри нерівні сили, вона втекла до сусідів і звідти викликала «Варту» та міліцію. Розповіла, що її намагались зґвалтувати. Більше того, переконувала, що ґвалтівники намагались задушити її подушкою.

 

Однак, зі слів вартівця, згодом, після того, як двоє підозрілих були затримані, на місце неприємного інциденту прибула група незрозумілих людей, які назвались працівниками міліції.

 

«Вони намагались відверто тиснути на постраждалу, мовляв, пиши відмову, бо тебе ніхто не встиг зґвалтувати. Підозрюваних у скоєнні злочину ми затримали, наразі вони, як і постраждала, уже дали покази. Утім поки що із хлопцями конструктивної розмови не виходить, бо через алкогольне сп’яніння вони знаходяться майже без свідомості», - резюмував Віталій.

За станом на 29.10 проти потенційних ґвалтівників порушили справу.

Варто додати, що самі винуватці інциденту свою провину не визнають, намагаючись переконати правоохоронців, що їх підставили, роздягнувши силою.