Волинська бригада отримала від волонтерів відремонтовану автівку та допомогу від української діаспори в Канаді. Про це у мережі повідомив волонтер Костянтин Зінкевич.

«Приїхав на кілька днів майор Валєра з 14-ї бригади. Якраз ми «підшаманили» повноприводну Ауді, яка призначалась для його підрозділу. Навалили також купу шин для інших автівок, що є у 14-ці. А ще дуже вчасно прийшли посилки Канади від Constantine Yastreb, Alexander Kluev та інших членів хунти» - пише волонтер.

Активісти подовжують надавати для бійців речі першої необхідності на передовій. «Передали хлопцям також 27 кевларових балаклав, протиосколкові окуляри та маски. Дуже радий був наш друг протидощовому костюму і біноклю. А ще більше зимовому канадійським комбезам і курткам! Я так розумію, вони і не горять, і в -30 у них комфортно» - зазначив Костянтин Зінкевич.

«А під кінець дня ще й акумулятори з зарядкою для тепловізора «нарили». Завтра, ймовірно, ще цінну передачу на інші підрозділи вручимо. Дуже дякуємо людям, які допомагають нашим бійцям! Виявляється, дехто знає, що йде війна!» - йдеться в повідомленні Зінкевича.