Дорогі друзі,  побратими

Сьогодні для нас визначна дата – створення руху УНСО. Всі роки, від початку створення та до сьогодні,  УНСО було і залишається вагомою складовою визвольного патріотичного руху в нашій Батьківщині.

Головною метою життя кожного патріота та члена організації УНА – УНСО є ствердження України як незалежної, сильної та впливової держави, забезпечення її гідного майбутнього.

В житті країни в цілому, та як і в житті нашої організації зокрема, були і перемоги, і поразки. Всі вони робили нас сильнішими, загартовували характер та не дозволяли зупинитися на досягнутому. І так буде й надалі.

Здавалося б після перемоги Революції гідності ми б мали зажити в щасливій, незалежній Україні. Однак, позбавивши влади одного диктатора, ми привели до влади іншого. Останні події на Волині, тому свідчення, коли за надуманими звинуваченнями намагаються кинути за грати справжніх патріотів України. Але з вірою в щасливе майбутнє наших дітей ми переможемо і це зло - боротьба триватиме!

Я впевнений, що спільно ми досягнемо нашої мети: Україна процвітатиме, а життя в кожній українській родині буде наповнене добром, любов'ю, миром і гордістю за свою країну!

З повагою, голова Волинської обласної організації Олександр Балабаш