Кожний сезон ми намагаємось розпочати з діалогу з нашими партнерами – сільгоспвиробниками виробництво неможливе. Ми дійшли висновку, що такі зустрічі вкрай необхідні, адже саме завдяки їм ми маємо можливість дійти до спільного знаменника. Із сезону в сезон ми робимо все можливе аби вдосконалити наше виробництво. Звичайно, ще є над чим працювати.

В перспективному плані розвитку підприємства стоїть завдання уникнення людського фактору. Ми плануємо в наступному році розпочати і за два роки вийти на автоматичну лінію.  Зважаючи на аналітику попереду нас чекають два складні  роки, а тому успіх залежить саме від нашого партнерства.

Завод може робити якісний цукор тільки з якісної сировини. Буряк це живий організм, а саме виробництво цукру – це надзвичайно важкий комплекс хімічних, фізичних, механічних та інших процесів.  Ми намагаємось максимально догодити сільгоспвиробникам.

За всі роки функціонування надзвичайних ситуацій не виникало. Ми прекрасно розуміємо, що основою успішного функціонування виробництва є бурякоздавач. Цього року акціонерами були інвестовані значні кошти в модернізацію виробництва. Для сприятливого прогнозу цукроваріння ми вирішили збудувати біоетанольний завод. В тих умовах, коли цукор немає належної ціни, вважаємо, що цей шлях дозволить вберегти всіх від непередбачуваних стрибків цінової політики.