У Ветлах Любешівського району, за провладного кандидата голову місцевої РДА Олега Куха, група місцевих підприємців і представників «Аграрної партії» організували масовий підвіз виборців, роздачу грошей і споювання їх напередодні у місцевому генделику.

Про це нам безпосередньо розповіли місцеві жителі та сільська голова Любов Павлік.

За словами сільського голови, вона з самого ранку отримала з  десяток дзвінків, що місцеві «активісти», наближені до районного керівництва,  споюють людей, які зловживають алкоголем і організовано, кількома бусами, з паспортами підвозять їх безпосередньо до школи I-III ступеня де розташована виборча дільниця, заради голосування за кандидата від ББП Солідарності.  

Саме цей бус був одним із тих, які підвозять проплачених виборців, та відразу почав тікати після того, як співучасники порушень повідомили інформацію про журналістів 

Сільська голова особисто зафіксувала кілька таких підвозів і вкрай обурена, що ці люди так впливають на воєвиявлення місцевих виборців.

Коли Любов Павлік звернулася до спостерігачів скласти акти  про порушення, усі вони відмовилися, вдаючи, що не помічають того всього, що відбувається на вулиці перед дільницею.

Сільська голова та кандтдат на голову ОТГ Василь Корець спілкуються про порушення.

Один з бусів, які організовано підвозять виборців для кандидата Олега Куха.

Станом на 15:20 з'явилася інформація, що проплаченим виборцям у разі затримання поліцією, яку викликав на місце кандидат Василь Корець,  наказують говорити, що це робить "УКРОП". 


 

Місцевий правоохоронець просто спостерігає за тим, що відбувається.

 

 

 

 

Усі деталі та подробиці інциденту згодом.

Зауважимо, що подібні факти починають фіксуватися по всьому району

Нагадаємо, що місцеві меканці були категорично налаштовані проти голови РДА Олега Куха оскільки він був ініціатором закриття місцевої дільничої лікарні.