Троє 15-річних школярок, які влаштували вечірку на кладовищіз танцями, спиртним і сигаретами в Новояворівську Львівської області, живуть в благополучних сім'ях.

Про це йшлося в сюжеті  "ТСН".

Дівчата - місцеві жительки. Вони навчаються в 10-му класі, але в різних школах. У школах говорять, що вони багато прогулювали, хоча задатки до навчання у них є.

Вчителі дивуються, як діти з хороших сімей могли таке зробити. У однієї з дівчат мати зараз у Польщі, її батько був у нічній зміні на роботі, коли дочка пішла на кладовище з подругами.
Правоохоронці ознак злочину в діях молоді не бачать.

"Немає ознак вандалізму. Могила не ушкоджена. У їхніх діях вбачається неналежне виконання батьками своїх обов'язків", - пояснила старший інспектор ювенальної превенції Новояворівського відділу поліції Оксана Давид.

Оскільки жодної заяви про наругу над могилами в поліцію не надійшло, неповнолітніх дівчат не каратимуть. З їхніми батьками проведуть профілактичну бесіду, щоб ті ретельніше дивилися за своїми дітьми.

Нагадаємо, що у Львівській області декілька малолітніх дівчат влаштували дивну розвагу - вони пили і танцювали на могилі.