Настя прокоментувала звинувачення, пише УКРОП із посиланням на Сlutch.

Українська співачка, «анексована» від Потапа Настя Каменських, яка представила першу сольну роботу – пісню та кліп «#Это моя ночь» відповіла фанатам на звинувачення щодо плагіату.

Раніше деякі Інтернет-користувачі заявили, що композиція артистки вже дуже нагадує хіт «Something Just Like This» американського дуету «The Chainsmokers & Coldplay».

Однак у Насті, яка тепер виступає під ініціалами NK, інша думка. Артистка почала «закидати» українцям, що деякі з них не чують різниці між вищезгаданим гуртом та її роботою.

«Шкода, що деякі повелися на ці чутки і не чують різниці. З технічної точки зору ці дві пісні абсолютно різні. Про це можете запитати будь-якого професійного музиканта. Щоб не заглиблюватися в технічні і музичні деталі і максимально просто пояснити, то гармонія, темп, ритміка, тональність і порядок нот — абсолютно різні «, — сказала Каменських.

Крім того, за словами співачки, вона разом з творчою командою ретельно перевіряли музику за допомогою різних програм на плагіат, і схожості з іншими відомими піснями немає.