Відома зірка серіалу "Гра престолів", а також ісландський стронгмен та колишній баскетболіст Гафтор Юліус Бйорнссон став найсильнішим чоловіком на планеті Земля.

Читайте також: Найгарнішим чоловіком у світі став українець (фото)

Грегор Кліган, або ж Гора з телесерілу "Гра престолів" виборов титул World’s Strongest Man 2018 на турнірі, який відбувся в Манілі. 29-річний чоловік вперше за сім років змагань зміг вибороти перемогу у конкурентів. Гафтор також став першим, кому вдалося упродовж одного року здобути перемогу в конкурсах World's Strongest Man, Europe's Strongest Man та Arnold Strongman Classic, передає 24 канал.

На своїй сторінці в Instagram Гафтор висловив подяку за підтримку своїй родині, друзям та шанувальникам, а також тренерові та дієтологу. Чоловік з гордістю підтримав своїх суперників, – поляка Матеуша Кілісковскі й американця Брайана Шоу, які здобули друге і третє місце відповідно.

Читайте також: Голлівудського актора Моргана Фрімана звинувачують у сексуальному зв'язку з убитою онукою

Варто додати, що харизматичний актор з фанатського серіалу "Гра престолів" має зріст – 2 метри 6 сантиметрів, а його вага складає – 180 кілограмів. На зйомках телестрічки актор часто фотографувався з іншими героями, демонструючи свій показний ріст. Кіноактор брав участь у всіх семи сезонах серіалу "Гра престолів".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter