Американський журнал The New Yorker присвятив окремий матеріал українському борщу.

Читайте також: Вигідний бізнес: в Україні чорну ікру “доять” тоннами (Відео)

Його написала Оля Геркулес, автор двох кулінарних книг, яка провела дитинство в Україні, пише Gazeta.ua.

Серед різних варіантів борщу автор наводить рецепт "Babushka Lusia's Ukrainian Winter Borscht", що означає "Український зимовий борщ бабусі Люсі".

"Борщ їдять у всіх країнах Східної Європи і на всій території Росії, в тому числі на Кавказі та на островах Сахаліну. У Польщі готують три різних види борщу: український, русккій і святковий, яскраво-червоний. У Грузії в борщ додають гострі спеції", - йдеться в публікації.

Ольга додала, що про борщ знають також і у всьому світі, завдяки родичам і коріння в інших країнах.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook