У другому турі виборів ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки переміг Анатолій Цьось.

Читайте також: Майже десяток автівок поліції − охорона від провокацій: у луцькому СНУ розпочався другий тур виборів ректора (фото)

Завершився підрахунок голосів на виборах ректора Волинського вишу. За Анатолія Цьося віддали свої голоси 883 особи, що складає 85,14% від загальної кількості виборців. Не підтрмала кандидата 131 особа, що складає відповідно12,6%.Зі всіх виданих бюлетенів 23 визнано недійсними, а це 2,21%.

Загалом було видано 1037 бюлетнів, 183 особи не з’явилися на голосування.

Нагадаємо, в другий тур виборів вийшов перший проректор вишу Анатолій Цьось та багаторічний очільник навчального закладу Ігор Коцан, які набрали 518 та 328 голосів відповідно.

Проте менше ніж за добу до голосування Ігор Коцан зняв свою кандидатуру, відтак в бюлетені буде лише прізвище Цьося та графа "не підтримую кандидата".

За 2 дні до виборів комісія з проведення виборів ректора Східноєвропейського національного університету звернулася до очільника поліції Волині Петра Шпиги з проханням забезпечити охорону під час виборчого періоду. Адже існувала загроза зовнішнього втручання, в тому числі і силового.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook