Одіозна українська співачка Ані Лорак, яка фактично переїхала жити до Москви, регулярно виступає в Росії і отримує там різні нагороди, ледь не загинула.

Читайте також: Запроданки Лорак і Повалій виступили на концерті в Кремлі

Жахливий інцидент стався під час зйомок кліпу на пісню "Сумасшедшая", які проходили в Греції. Про це передає "Комсомольская правда в Україні".

За сценарієм відеороботи, пара закоханих спізнюється на літак і намагається наздогнати його по землі на червоному кабріолеті. За задумом режисера, автомобіль зі співачкою і її супутником повинен був рухатися по вузькій звивистій дорозі.

Знімальна група не врахувала того, що ретро-автомобілі непередбачувані на великий спеці, та й довгі переїзди вони не дуже люблять. На сонці двигун красеня-кабріолета швидко нагрівався – доводилося постійно робити перерву.

Читайте також: У мережі вибухнув скандал: Ані Лорак вкрала ідею Тіни Кароль (відео, фото)

"У якийсь момент, коли ми спускалися по серпантину, раптом почали відмовляти гальма. Машина мчала на величезній швидкості, ми стрімко втрачали управління... Попереду обрив, я встигла тільки заплющити очі та подумати: "Ну все". Навіть не зрозуміла, яким дивом у результаті вдалося загальмувати. до сих пір згадую про це з жахом", – зізналася Ані Лорак.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter