Протягом цього тижня великий ризик травмуватися і зробити невдалі великі покупки. Особливо – 5 червня. У суботу варто остерігатися скупчень людей.

Читайте також: Україну накриє потужна магнітна буря

Не дивлячись на перепочинок між затемненнями, поточний тиждень загрожує травмонебезпекою. Чим небезпечний і чим гарний період з 1 по 6 червня, розповіла в Instagram астрологиня Наталя Анісімова.

«Марс насупився на Плутон, а це завжди підвищує ризики травм в місцях знаходження великої кількості людей. В суботу самий пік. Для нетямущих – в натовп з бійкою не ліземо», – зазначила вона.

Астрологиня також зазначила, що завдяки впливу Венери і Юпітера буде підвищена ймовірність успішного знайомства. А концентрація, пунктуальність і відповідальність нарешті покращаться, хоч і незначно. Зв'язок і комунікація досягли рівня дна.

Читайте також: Якою буде погода в Україні в перший місяць літа

«Тупимо, один одного не розуміємо, робимо неправильні висновки, розклад зустрічей збивається, месенджери і інтернет-платформи викидають фокуси. Чекаємо наступний тиждень. Повинні звільнитися від чар», – попередила експертка.

Анісімова додала, що протягом тижня 1-6 червня купувати косметику, красиві речі можна, а з придбанням техніки або автомобіля краще почекати. Також весь тиждень будуть можливі підказки у вигляді інформації, на що важливо звернути увагу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook